Népszerű MasterCard hitelkártya, amellyel mindenhol biztonságosan fizethet. Ez a hitelkártya egy egyedülálló előnyt nyújt: minden kifizetett összegből 1%-ot visszatérítenek Önnek – az interneten, külföldön vagy akár a sarki étteremben. Sok benzinkútnál és üzletben akár további 1–2% engedményben is részesülhet.

Ön dönti el, mennyit fizet vissza havonta. Ha minden hónapban kifizeti a számlák teljes összegét, soha nem kell majd kamatot fizetnie. Ha részletfizetést választ, csak a fennmaradó tartozás után kell kamatot fizetnie.

A biztonságot egy széleskörű fizetési biztonsági csomag garantálja. Ha (internetes) megrendelése nem érkezik meg, nem kell fizetnie.

Az új Citi Life hitelkártya már PayPass™ funkcióval is rendelkezik, így érintés nélkül, gyorsabban fizethet vele 5000 Ft alatt. További előnye, hogy a hitelkártyához Mobil kártya igényelhető, amelyet például telefonja hátoldalára ragaszthat, és fizethet vele a PayPass™ elfogadóhelyeken!

Ez a MasterCard hitelkártya banktól független: bármely bankszámlával használható. Emellett pár perc alatt megrendelheti az interneten.

A Citi Life MasterCard szerintünk ideális megoldás, ha egy jó hitelkártyát keres, és spórolni akar napi kiadásain.

15 000 Citi Forint Belépési Bónusz

Ha most először igényel Citi Life MasterCard hitelkártyát az interneten, 15 000 Citi Forintot kap ajándékba (értéke: 150 HUF). Ehhez hitelkártyáját 30 napon belül aktiválnia kell.

Konkrét előnyök

  • Kiadásait bármikor ellenőrizheti interneten keresztül
  • Minden kifizetett összeg 1%-át visszakaphatja
  • Sok benzinkútnál és üzletben 2 vagy 3 % engedményben részesülhet
  • Különleges kedvezmények több mint 1000 közreműködő cégnél
  • A biztonság szempontjából is megbízható MasterCard

Költségek és tulajdonságok


Éves kártyadíj8.280,- Ft
Társkártya8.280,- Ft
Készpénzfelvétel költségei3,03%, min. 1600 Ft

» Webhely felkeresése


Igényeljen most Citi Life MasterCard hitelkártyát!


Hogyan kaphatok 1–3% pénzvisszatérítést?

Vásárlásai során az adott üzlet kategóriájától függően 1–3% visszatérítést kap Citi Forintban. Az összegyűjtött Citi Forintokat később 1:1 arányban beválthatja pénzvisszatérítésre, árkedvezményekre és különleges ajánlatokra a Citi Hitelkártya Webáruházban.