Egy American Express hitelkártyával bárhol fizethet és pontokat gyűjthet. Igényeljen most American Express hitelkártyát jelenlegi bankjától függetlenül:

Hasonlítsa össze az American Express hitelkártyákat:

american express blue
American Express Blue: A legolcsóbb American Express hitelkártya jó ügyfélszolgálattal, limit nélkül és pontgyűjtési lehetőségekkel.
költségek: 
3.310,- Ft
(kölcsön)kamat: 
39,88 %
ügyfélszolgálat: 
***
american express gold
American Express Gold: Egy világszerte ismert és elfogadott hitelkártya, amelynek használata után pénzvisszatérítésben részesülhet.
költségek: 
8.240,- Ft
(kölcsön)kamat: 
40,91 %
ügyfélszolgálat: 
****

AZ AMERICAN EXPRESS JELLEMZŐI

Az American Express kártyák kiemelkedően jó ügyfélszolgálattal rendelkeznek. Hitelkártyáját egyszerűen kezelheti telefonon vagy az interneten keresztül.

Szigorú elfogadási kritériumok: minimum 25 000 HUF éves jövedelem szükséges a legegyszerűbb American Express hitelkártya igényléséhez. A különlegesebb verziók még szigorúbb feltételekhez kötöttek.

Megtakarítási akció: az American Express hitelkártyával végzett minden tranzakció mellé árengedmény jár. Az engedmény összege ezután hitelkártyaszámlájára érkezik.

AZ AMERICAN EXPRESS HITELKÁRTYÁRÓL

Az American Express hitelkártyákat ritkábban fogadják el, mint a VISA és a MasterCard kártyákat. Valószínűleg tapasztalni fogja a kártyák elfogadásában jelentkező különbségeket Magyarországon. Az American Express elfogadottsága az interneten is elmarad a VISA és a MasterCard mögött. Külföldön azonban nagyon gyakran fizethet American Express kártyájával, főleg a nagyobb városok jobb hoteleiben és éttermeiben, valamint a fontos turisztikai helyeken. Kevésbé fejlett országokban gondokat okozhat az American Express kártya elfogadása.